Camping

Onze gezellige en rustige camping ligt aan de rand van Niedereisenhausen, een van de zes dorpen van de gemeente Steffenberg. In het op loopafstand bereikbare dorp zijn diverse winkels aanwezig, zoals een Aldi, Rewe, bakkers en een mega-drogisterij (Rossmann).

De camping heeft een rustige en gemoedelijke sfeer en uitstraling en is gelegen tegen een groot bos. De camping is ook het beginpunt van vele wandel- en fiets routes en als er sneeuw ligt kan men in de buurt langlaufen, rodelen en zelfs skiën.

De camping bestaat uit diverse terrassen met ruime plaatsen, waar ook de auto of een bijzettentje bij kan staan. Voor de kinderen is er een eenvoudige speeltuin, tafeltennistafel en spelmateriaal. Ook hebben wij diverse dieren. Het prachtige buitenzwembad van de gemeente ligt op 200 meter afstand van de camping. Op ons terras kunt u genieten van een drankje/internet of de kinderen, die zich vermaken in de speeltuin.

Op de camping zijn de douches en warm water bij de prijs inbegrepen. Tevens kunt u tegen betaling gebruik maken van een wasmachine en een droger. Als service bieden wij de mogelijkheid om tijdens de openingstijden van de bar , of op het terras gratis gebruik te maken van Wi-Fi.

In de omgeving kunt u leuke historische stadjes zoals Dillenburg, Herborn en Marburg bekijken. Maar ook Bad Endbach met zijn Therme en medicinale bronnen en zoutgrot ,is uniek en ontspannend en zeer de moeite waard om eens te bezoeken. Voor de kinderen is er in de omgeving ook veel te beleven, zoals een klimbos, zomerrodelbaan, dierenparken of een kasteelbezoek. Kortom, Camping Hinterland is een ideale camping voor de rustzoeker, maar ook voor de ondernemende kampeerders is er voldoende te beleven.